26 mai 2011

INTRE "PICK ME" si "I PICK YOU ! "

Am admirat intotdeauna, cu mai multa sau mai putina invidie in functie de context, acele femei care stiu sa obtina ce vor, dar mai ales barbatul / barbatii doriti. Se spune ca nici un barbat nu alege o femeie, ci femeia il alege pe el. Mai mult sau mai putin subtil, mai mult sau mai putin rapace . " Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde " - autor necunoscut ... care am sentimentul ca este un barbat ... destept totusi :) .
Cum balanseaza o femeie  intre dorinta de a da de stire ca este interesata si reticenta impusa de o educatie perimata, in virtutea careia nu femeia trebuie "sa faca primul pas" ? Pe unde se mai situeaza azi preferintele femeilor si barbatilor deopotriva vis-a-vis de acest aspect ?
A modificat generatia youtube procentul de indrazneala feminina, de independenta erotica ( sunt libera sa te aleg eu si nu mi-e rusine sa iti spun, arat, manifest ! ), sau barbatii au primit mai departe pe subtile canale arhaice evlavioasa conceptie ca femeia nu trebuie sa fie indrazneata si il asteapta sa fie culeasa ?!?
Sau de fapt indrazneala a venit de ambele parti in valuri mai mari doar pentru ca fiecare, indiferent de sex, se poate ascunde intr-un mediu safe, dupa un ecran care ii da senzatia ca poate spune orice ? Poate ca acum monitoarele nu sunt altceva decat vechile masti de carnaval care ne permit sa fim oricine...
In fine, asta e alta idee.
Pornisem in mintea mea de la intrebarea : ce facem ? Asteptam sa fim alese , sau alegem ? Mai bine zis, cum alegem ? Noi primele, sau dam semnale discrete ca vrem sa fim "culese" :) ? Si daca suntem atat de discrete incat vizatul nu vede :) ? Ce mai facem atunci ???
Cu toate ca exista unanimitate de opinii ca seductia este o arta, nimeni nu s-a gandit sa o propuna ca materie. O invatam din mers, dupa ureche si dupa clisee. Si de foarte multe ori prost ! Noroc ca oamenii se mai si indragostesc fara ajutoare, la prima ,a doua, a noua vedere , ca altfel, daca am sta dupa seductie,  natalitatea ar suferi drastic :) !

Very funny :) !

4 comentarii:

  1. La Multi Ani, Draga Oachi!

    Iti doresc sa fii fericita, sa visezi vise mari care sa ti se implineasca, sa iubesti si sa fii iubita.

    Noi te asteptam de Ziua ta si pe blogul lui ODLM pt a te sarbatori. :)

    Cu drag,

    Odille

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate suflete ce sunteti voi :) !
    Va multumesc si ma bucur tare mult sa va stiu "aproape" !
    Va doresc sa va rasplateasca viata inmiit pentru gandurile si faptele bune ce le daruiti celor din jurul vostru !
    Va pup !

    RăspundețiȘtergere
  4. Oachi, tu esti o dulce si ne esti draga.

    Iti multumesc mult de tot pt frumoasele urari.

    Noapte Buna!

    Odille

    RăspundețiȘtergere