26 decembrie 2012

DESPRE PRIETENI SI ANI CARE TREC


A fost un an plin, greu, crucial. A fost un an în care s-au ales, cred, lucrurile care trebuiau să plece din viața mea de cele care trebuiau să rămână. Dar s-au revelat și cele cărora le venise timpul să îmi iasă în cale.

A fost un an în care am sărit, ca niciodată, de pe culmile disperării pe cele ale fericirii. Eu nefiind un om al extremelor, de felul meu...

Și da, viața bate de 1000 de ori filmul !

Dar, mai presus de toate, lecția primordială a acestui an a fost despre oameni. Despre caractere și bun-simț. Și mă bucur că cei pe care i-am considerat adevărații prieteni ( puțini, dar suficienți !) au rămas în viața mea.Cei care au plecat, cei care m-au judecat, cei care au uitat toate clipele măsurate in anii de bine din preajma mea, pot spune acum cu sufletul împăcat că au fost iertați. Și le doresc să aibă parte de oameni și întâmplări în viață din care să învețe ceva, să poată evolua.Pentru lecțiile oferite de ei, pentru faptul că au ales să plece, ca eu să pot să mă reinventez, le mulțumesc !

Iar adevăraților prieteni le sunt dedicată pe veci, ca întotdeauna !

A fost un an al noilor începuturi, pe toate planurile !

Până la urmă, a fost un an bun ! :-)

5 comentarii:

  1. Gata, Oachi, din vremea colindelor în timpul bilanțurilor?

    Să îți curgă începuturile pe albii liniștite de bucurie și implinire, așezate firesc:)

    Să păstrezi, să sporești în tot ce frumos si bun in viața ta. An după an. Zi după zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, tot ani de ăștia să ai, cu bilanțuri pozitive! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Semndefoc, iac-așa m-am colindat, eu pe mine însămi ;-).Nu e un bilanț, a fost doar una din revelațiile de anul ăsta. Am mai avut(revelații). Poate o să le și spun, depinde de stare :-).
    Mulțumesc de urările-ți frumoase, așa să îți fie și ție, ba încă mai mult ca mie ! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Arcadia, mulțumesc ! :-)
    Eu cumva sunt ca în bancul ăla cu optimistul și pesimistul, în care optimistul primește în dar o balegă și vede deja calul prin preajmă, deși nu știe unde-i ! Aproape cam așa și eu... Parcă aș vrea să mă mai plictisesc puțin de-atâta bine, dar știu că încă n-am ajuns acolo...
    Dar până la urmă, cât încă mai putem să facem haz chiar și de necaz, e bine !
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. E bun asa! Sper că nu ai uitat să te răsplătești cu nucușoare și mere. Cică, sunt pline de substanțe liniștitoare și hrănitoare :)
    Să îți fie bine!

    RăspundețiȘtergere