10 iulie 2010

EXTRATERESTRI PRINTRE NOI

Azi : doamna ministru Elena Udrea.
Locatia aterizarii : Saucesti, Bacau
Dovada :


Doamna ministru, ori aveti consilieri incompetenti, ori faceti treburile de mantuiala ... Daca v-ar interesa pe bune nevoile celor afectati din zonele inundate, ati putea afla ce ar avea nevoie cu adevarat ...Pantofi cu toc ? Hai sa fim seriosi ... ce sa faca tzatza Floarea cu ei ? Mai ales ca nu ii vin ? Cica sa ii dea cadou ... Cui ? Tzatzei Vergina, evident ....care la randul ei .... etc.etc.
Mai interesati-va la supusii care sar cu ajutoare ce va pun la dispozitie , ca in fond dumneavoastra apareti la stiri, nu ei ....Dar de fapt am uitat ca nu conteaza ce se spune si se arata si se scrie ...
Ar fi multe de spus despre ce ati putea oferi in ajutorul sinistratilor, in afara de diguri, case, bani, dar ... pentru ce sa mai zic ????

7 comentarii:

  1. ce te asteptai? e din lumea Barbie, chiar daca de atunci au aparut exemplare mai noi, s-a umblat la forma, nu si la continut. Cu riscul de a parea rea, chiar daca nu s-ar da cu lipgloss toata ziua :),unele sunt convinsa ca ar imparti maiouase si rochite sexy :)
    Din pacate, toata secventa e penibila...Tzatza x si y, totusi i-a luat, in loc s-o trimita pe tampita la plimbare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, chiar ... ce ma asteptam ? Ma asteptam eu la mai multe, dar degeaba !
    Intra-adevar, tzatza a luat pachetul, ca deh ... e de pomana, doar a zis si bogdaproste !
    Inca traim in tara lui "bogdaproste" ! Cand va ramane doar in amintire cuvantul asta, vom zice si noi ca am evoluat ....

    RăspundețiȘtergere
  3. @ anonim: Da, trist ca bietele femei au luat pantofii si au mai si multumit. Frica inca stapaneste tara asta, de la vladica pana la opinca. Ce ma infurie este ca oamenilor le e frica de creaturi ca elena udrea, aceasta Lady CaCa a Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă doamna Udrea e obisnuită să calce nonșalant pe tocuri prin noroiul până-n gât de pe scena politică, de unde să știe ea că în lumea reală ai nevoie de contact stabil cu pământul.


    E a treia oară când încerc să postez comentariul ăsta. Am păstrat ideea, că forma inițială nu mi-a primit-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Semndefoc, forma initiala era mai dura ? Poate d-aia..., au aparut "interferente":)!

    RăspundețiȘtergere
  6. @toobored, nu cred ca e vorba de teama...mai degraba de rusine ...rusinea ancestrala a omului de la tara, care nu ridica ochii si glasul in fata conasului, sau parintelui, sau dom'doctor si in general orice om cu carte ...cica .

    RăspundețiȘtergere
  7. Unora s-ar putea să le fie rușine de rușinea lipsă a doamnei cu pricina. Nu îi mai spun numele, ca să nu mai stârnesc interferențe.

    RăspundețiȘtergere