4 iulie 2010

NO STRESS

Cu aceste muzici m-am delectat zilele astea :http://www.youtube.com/watch?v=CHQvyEkb5lA.
Bine, la mine erau parca mai frumoase , mai diversificate ....:)
Dar mi-am adus aminte si ca am vazut o familie care , dormind doar 1 noapte la munte, a doua zi si-au impachetat bagajele si au luat-o din loc repejor. De ce ? " N-am putut dormi de greierii care au cantat toata noaptea ! Iar dimineata, cand sa adormim si noi, au inceput pasarelele ..." Nu zau ! Chiar asa?
Daca asta o fi fost adevaratul motiv , stau si ma intreb cat de dependent de zgomotul de fond te poate face sa devii un mare oras ?  Sau cat de incordati de viata devenim astfel incat sa nu mai putem sa savuram natura , pur si simplu ? Pun pariu ca cei doi nici sa priveasca cerul nu mai sunt in stare ...
Mi-e dor sa ma plimb de-aiurea prin padure, sa vad caprioare fugind, sa ma intind sub copaci si sa le urmaresc crengile cum se leagana usor ...dezvaluind doar cerul....

4 comentarii:

  1. Eu numai cu greieri adorm şi pe comentariile tale şi ale altor câteva, de noapte bună.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oachi, ar trebui sa vii in Canada pentru asta. In Toronto ai avea iepurasi, racoons, veverite si skunks, si chiar vulpi, care ar veni in curte si daca ai sta in afara orasului ai putea avea vizitatori si caprioare.
    Pentru iarna, sunt gind la gind cu ODLM. Asa cum am mai spus intr-un mesaj, am o cutiuta, pe care cind o deschid, cinta greierasii si am si o papusa care cinta "It's a wonderful world" melodia cintata la Disney World. :)

    Imi era foarte dor de cintat de clopote. In Canada nu este voie pt ca este considerat noise pollution.
    Am nimerit in Romania un hotel asezat intre 3 biserici, care cred ca erau in concurenta.
    Au batut clopotele pe rind, incepind de dimineata pina cind mi-am luat doza de clopote. Am plecat multumita. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Omule, unii din greierii tai canta din visele noastre, stiu ca le-ai auzit ... Salutari Ilincai ! Cred de fapt ca ti-ai angajat greierii pe post de trubaduri pentru Ilinca ;) .

    Odille, as veni si maine in Canada drept sa-ti spun si nu doar pentru asta :) ! Canada este una din tarile mele preferate, in mare parte datorita peisajelor ei splendide (dar nu numai )! Tocmai ce-am vazut zilele astea niste fotografii cu lacul Louise... Superb !!!!!
    Draguta faza cu clopotele... vei fi plecat tu multumita de-acolo, dar nu ti-au vibrat timpanele vreo saptamana ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oachi, ai ales una dintre cele mai frumoase zone din Canada, Banff si Lake Louise. Peisaje superbe!.

    Mi-au cam vibrat timpanele, dar imi fusese atit de dor incit nu am suferit. :)

    RăspundețiȘtergere