14 iulie 2010

UN GEAMAN VERITABIL.IN DEFECTE

Cam de pe cand am inceput noi fetele sa studiem oracolele din scoala si zodiile personale, dar si ale prietenelor cele mai bune si ale celor care ne placeau pe-ascuns , dar cu care speram la compatibilitati de zodie, m-am declarat categoric si raspicat ( in sinea mea ) impotriva  urmatoarelor defecte zodiacale :
1. Superficialitatea - eu ? niciodata ! Hai sa arat ca pot fi matura (inainte de termen ) si profunda in toate cele ( desi uitam in perfectionismul declarat al zilei de ieri si de azi ca nu le putem sti si cuprinde pe toate, deci ceva tot sa o sa scape nivelul mai jos ....).
2.Dualitatea - never ! eu sunt doar pentru unul (si unul pentru toti.sau toate ...never mind)  ! n-o sa spun niciodata altceva decat gandesc, simt, cred cu toata fiinta mea ( ei bine, uneori am mai uitat de regula asta, dar n-o sa spun si cand ...) ; eu sunt doar una, nu doua ( desi la cate fac uneori sunt si 3, 4 ....).
3.Neseriozitatea, nu te poti baza - cum nu ? numa' roaga-ma ceva si mai vedem noi ...zana cea buna imediat ne vine in ajutor :) ... ei bine, acum parca am mai obosit ...de vina sa fie criza ? sau crizele ?
4.Incepe mai multe lucruri si nu le duce pe toate la bun sfarsit - ei, cred ca asta m-a ambitionat cel mai tare pe vremuri ; intr-un fel, a fost bine : am invatat sa imi termin in cele din urma temele, lecturile, goblenurile si referatele, acum rapoartele si analizele... ce mai conteaza ca pe ultima suta de metri ??? insa mai nou, am 4 carti incepute si nu stiu cand si in ce ordine le voi termina :( ........unii zic ca e normal sa mergi cu mai multe carti in paralel ... poate ca e o anomalie trecatoare ...
5.Fidelitatea discutabila - sa mai zic ca si asta m-a ambitionat :) ?  mai bine tac si zic "no comment"...cu toate ca nimeni nu m-a intrebat :)
Cred ca ajunge cu defectele.

Intrebarea mea este : in ce masura dam atentie la aceste caracterizari de zodii ? Cata influenta au in modelarea noastra ? Iata ca eu am incercat mereu sa schimb horoscopul defectelor, sa fiu perfecta :) ....acum imi asum orice defect, dar evident in grade mai mici sau mai mari ; a pardon ! nu foarte mari :) !

Sau credem in zodii doar atunci cand ne avantajeaza ?


  

14 comentarii:

  1. Eu cred in caracteristicile generale ale zodiilor. Si pusca :), sa stii.
    Mi-a placut faza cu dualitatea, enorm :)...desi pt zodia mea unul pt toate(toti) nu prea e caract. cu "never mind"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim, uneori lucrurile nu sunt nici pentru mine "never mind", dar ma fac ca si cum ar fi :) ! Ca atunci cand strigam cand eram mici : "nu ma doare, nu ma doare !" dar ne curgeau siroaie de lacrimi :) ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Oachi, imi place sa ma joc cu idei si concepte, dar totul cu un pic de umor si cu o puzderie de semne de intrebare.
    Daca ar fi sa intram mai in detaliu in acest subiect, se pare ca foarte important este Ascendentul.
    Gindesc ca ar trebui sa ai un ascendent intr-o zodie alta decit aer, pt ca nu cred ca un Geaman ar avea rabdarea sa tina un blog pt mult timp. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Odille, tu ma cam ignori, era de asteptat, doar sunt un anonim :). Dar, uite perseverenta cum sunt, eu continui sa-ti vorbesc si sa-ti soptesc ca, un geaman nici nu ar intelege profunzimea comentariului tau :) sau nici nu a inteles ...am eu o problema cu timpul...Da, ascendentul e f important... habar nu am ce ascendent am :).asta ca o paranteza. Apropo, cum se afla??

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, te rog sa ma ierti, promit ca voi incerca in viitor.
    Eu fiind rac, semn de apa, nu ma simt "in apele mele" sa dialoghez cu un Anonim. Simt nevoia de stabilitate. :)
    Pt a calcula ascendentul ai nevoie de data nasterii, locul si ora. Ora este foarte importanta. Apoi se gasesc carti cu tabele. Probabil ca se poate si pe Internet. Am auzit ca exista si software.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Anonim,

    Vrem sa iti respectam dorinta de a anonimat :), dar daca am putea sa impacam si nevoia de stabilitate a dragei Odille .... Asa ca te rugam, te rugam ... fa-ne voia si lasa-ne sa te botezam ...Eu propun de exemplu, A.no.1 ( de la Anonim no.1 )-atata ma duce imaginatia in seara asta ... Ma mai gandisem o data si la "a.v.v.i.r." ...dau o trufa cu coniac daca se prinde cineva de la ce vine :) ...
    Dar mai asteptam propuneri si ai putea sa alegi ce iti va place mai mult . Ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Odille, ascendentul meu acum s-a oprit putin si adulmeca incotro s-o ia :) ....sper sa fie tot ascendent :) !

    RăspundețiȘtergere
  8. de la ce vine oachi draga? sper ca nu de la ceva legat de ip uri, ca fac cu nervii. Constat pe zi ce trece cum prostia e ridicata la rang inalt, cum unii reusesc sa scoata cate o prostie pe gura si altii o preiau entuziasmati...Ma refer strict la bloguri si posesorii acestora. Nu retin pe unde am citit cum ca ar exista un program care iti arata ip ul vizitatorului, orasul, tara. Uau! Extraordinara descoperire, pacat ca nu iti arata si ca A.no.1 din Cluj :) a mancat prajitura sau trufa cu cognac si plictisindu-se de moarte ti-a deschis pagina, in speranta ca, va descoperi mai putina prostie si orgolii domolite...
    Mai este o categorie de oameni, numiti de-a dreptul savanti, dar despre ei iti povestesc dupa ce-mi spui tu de la ce vine... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ascendentul meu e taman în gemeni. Probabil, ca doar un semn de aer se potrivea in jocul cu focul.

    Anonim in Cluj, ce te-a suparat asa? Ca pe aici lumile sunt linistite si fara orgolii. E loc sub soare pentru toate semnele, fiintele, intamplarile si ipurile. Pe tine ce, cine si mai ales cine te-a tulburat asa?

    RăspundețiȘtergere
  10. Caldura... Si poate dorul:)
    http://www.youtube.com/watch?v=zKIsRgVULnI&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  11. Oachi, cunosc semnul Gemeni foarte bine :) ca urmare sunt convinsa ca acest "oprit putin" va fi foarte scurt. Cred ca deja ai plecat din nou in calatorie, ascendenta, desigur. Iti doresc tot ce vor visele tale.

    Anonim, din cite am inteles tehnologia care poate vedea trufa, deja exista. Desi ador trufele, din cauza asta am renuntat la ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Odille, multumesc de urare si de incredere, sper sa fie asa...Uneori imi doresc sa stiu ce sa imi doresc :) ...nu e ciudat ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, oachi vine de la http://www.youtube.com/watch?v=cTJjWfKmaMw&feature=PlayList&p=ED0F46A346CF1F3F&playnext_from=PL&playnext=1&index=13

    IP-urile nu se lipesc de mine, ca apa in care inot nu permite lipirea :) ....

    A.v.v.i.r. vine de la "anonim vede viata in roz " :).....cel putin cand porti camasa roz :)...
    Da' nu-i nimic trufele oricum le dau la toti musafirii, impreuna cu o cupa de inghetata peste care am turnat putin cognac !

    P.S. Si mie mi-e dor de dor ....

    RăspundețiȘtergere
  14. Oachi, m-a amuzat raspunsul tau, care de fapt este tipic pt un Geaman. :)
    "Uneori imi doresc sa stiu ce sa imi doresc ". Ai tot timpul idei, totul este in miscare, se schimba de la o clipa la alta, vrei sa faci foarte multe lucruri, deodata, daca s-ar putea.
    In miscare precum aerul.
    Foarte greu sa arunci ancora.
    Unul din telurile tale va trebui sa fie aceasta aruncare a ancorei, din cind in cind, pt a-ti da timp sa cunosti mai profund oamenii, locurile.
    Cei pe linga care treci ca un carusel, nici nu apuca sa te cunoasca pt ca tu esti intr-o permanenta miscare, desi ar fi o bucurie pt ei sa aiba oportunitatea sa te cunoasca cu adevarat.
    Te rog sa ma scuzi, s-ar putea sa si gresesc, insa acest mesaj este bazat pe cunostintele mele despre zodia ta.

    RăspundețiȘtergere