10 iunie 2010

Unde esti tu Tepes, Doamne

Ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete 
In smintiti si in misei ?

Desi o stiam dar m-am facut ca am uitat, realitatea nu ma lasa sa constat ca parca mai mult ca niciodata in ultimul timp "chilotareala" in televiziuni atinge cote paroxistice ! De unde o buna perioada a fost apanajul zeroTV-ului, din ce in ce mai multe emisiuni de la posturi mai cu pretentii intra in hora prostului gust si a prostiei in fond....sau de fond... tot aia !
Las deoparte pe "blonda lui Bote", sexy braileanca, si alte mitzi si pitzipoance ( iaca de nervi nici nu mi le mai amintesc pe toate - Doamne ce-as fi vrut sa nu imi consum nici un neuron memorand asemenea persoane ! ), vad ca se poarta cearsafurile la vedere ! Nu , nu m-a enervat familia Lis, care daca vrea sa se umple de penibil n-are decat !
M-a enervat Concursul National organizat de ProtTv  prin stimabilul Maruta ( pe care dealtfel il respectam, sper sa isi revina ...) de castigat titlul de Doamna Virciu ( sau Varciu, cum s-o fi scriind...) . Iaca de asta duceam noi lipsa ! Vai si ce imbulzeala draga, tot tineretul feminin cu neuroni putini s-a inghesuit ....Si n-a fost doar o emisiune si gata ne-am lamurit, domnul a ales-o pe doamna si au trait fericiti pana la urmatorul divort ! Nu ! Pana acum au fost 2 ( sau cel putin atat am prins eu din fuga ) si inteleg ca va mai fi cel putin una !
Bineinteles ca m-am uitat, de ce sa nu ma uit cand prostia fascineaza ? 
Doamne , de ce vor fetisoarele astea tinere, aratoase, care au teoretic tot viitorul in fata, sa isi fluture prostia in fata camerelor TV si sa - si doreasca o publicitate data doar de agatatoarea unui barbat ???
Am avut curiozitatea sa vad 3 dintre semifinaliste . Rapid pe Fw iata cum (mi) se prezentau :
Prima era filozoafa din categoria "banul nu conteaza" ! - ea si cu preastimabilul viitor consolat au cutremurat impreuna o barca ...:) ... pe-un lac, evident...atat mai trebuia, sa stea pe mal sprijiniti de barca :) ......... 
A 2-a este o studenta "eminenta" la "limbi straine" : "Da' sa nu 'a-ntrebi in portugheza ,ca n-an prean fuost la cursuri .... ", hi,hi,hi ...( n-o intrebase nimeni de portugheza, dealtfel ...). Dar era genul care nu-si putea lipi buzele in timpul vorbirii, ca trebuiau musai sa se vada toti dintii tot timpul, ca asa i-a spus ei cineva : razi fato, sa se vada ce (si cati !)  dinti ai si n-o sa trebuiasca sa vorbesti !
A 3-a a fost foarte tare : inainte de a se intalni cu Mister Virciu si-a facut semnul crucii si a zis "Doamne ajuta !"  !!!! Doamne ajuta la ce ?????? Las' ca asa-i bine , sa fie acolo ! Da' era genul brunet manelistic cu dansuri din solduri si buric ! 
Ce sa zic domnule Virciu, v-ati scos ! Inteleg ca mai e o semi-finala cu inca 3 ....: ((( ! Succes !
Si cireasa de pe tort, dupa cele 3 madame dl.Maruta scoate asul din maneca : un el cu aspiratii la ea, adica la partenera lui Liviu ... jalnic ! Macar acest ultim pretendent stia sa faca sarmale, prajituri, sa calce camasi, cu alte cuvine era un bun gospodin ! Brava !
Cat de jos poti sa cobori nivelul unei emisiuni, mai ales cand nu asta este formatul tau de obicei ? De ce s-o faci, totusi ? Au disparut toate subiectele bune, sau ne e lene sa  le cautam , formam, inventam ?
Sau rating-ul cu orice pret scuza orice mijloace ?

Un comentariu:

  1. Vlad Țepeș? Și-a pierdut sensul personificat în Contele Dracula bântuind toate castelele presărate prin țară ca atracție turistică pe modelul disneyland.

    RăspundețiȘtergere