28 iunie 2010

DIVINE ........

I'm speechless.........
O noapte de cautari, regasiri , sperante cladite si iar naruite....si iar ridicate ......Iar firul acestei voci superbe m-a urmarit obsedant, ca o carare abia vazuta intr-o padure fermecata....
Ce alegi intre o iubire visata si adorata, aproape cosmica si o iubire sigura, casnica, telurica si implinita ?

5 comentarii:

  1. Frumos ar fi să nu alegem. Ci, să găsim, întâlnim, provocăm sau să dea peste noi iubirea care ne lasă fără întrebări și neliniști. Cea în care simți că ai ajuns la capătul așteptărilor. La limanul căutarilor. Dincolo de care nu mai încape decât o poveste trăită împreună, clipă de clipă, zi după zi, vis după vis. Împlinit împreună.

    Dreamer forever is my name!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti!"
    Asa sa fie, you beautiful dreamy girl ...
    DAR ... de ce intodeauna exista un "dar" ? Viata nu e atat de simpla ( pentru unii , cel putin...) si intodeauna e plina de alegeri ( pentru toti ...). Si nu intodeauna stim ce sa alegem, dar mergem "in orb" cu speranta ca vom avea noroc .
    Noroc !

    RăspundețiȘtergere
  3. ”Nu există decât un singur gen de iubire: cea împărtășită și fericită. Restul sunt povești inventate.”

    Despre asta vorbeam. Că e telurică, că e casnică, că e trăsnită, că e cosmogonică, că e verde, că e albastră... împărtășită și fericită să fie! Așa că alegerea ar fi...iubești sau nu iubești. Părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Genul, tipul, culoarea si intensitatea sunt indubitabile :)...pentru cei in cauza.

    Una din (multele mele) intrebari este : pot fi 2 iubiri ? Simultan ??? Nu ca ar fi cazul meu :) ...era doar o curiozitate...Ar fi interesant un raspuns pe bune, adica din propria experienta...Dar ..cine, unde , cand ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Să-l întrebăm pe Adrian Enache, că tot a devenit... reprezentativ. Eu cred că nu. Dacă vorbim de iubire împărtășită. Poți să împărtășești viața total cu 2 persoane în același timp. E epuizant și poate deveni plictisitor. Și oricum ziua are doar 24 de ore, săptămâna doar un week-end, anul doar un Crăciun, Revelion, Paște, concediu....

    RăspundețiȘtergere